Praktisch

Drinken en Eten

Bonnetjes voor gewone consumpties (pintje, fris,...) worden verkocht aan € 1,00 en vragen er 2 voor een consumptie (afhankelijk wat je neemt natuurlijk). Wij betaalden onlangs op een Antwerps terras nog € 2,50 voor een bolleke, en daar kregen we er deze geweldige optredens niet bij. Uw dorst houdt Sint Job Zomert betaalbaar!
Ook aan de cateringkramen wordt betaald met de SJZ-bonnen, … for your paying pleasure!

Aan de kassa's kan je dit jaar enkel cash betalen. Hoe handig is dat?!

Openingsuren

  • Zaterdag 2/9 van 14u00 tot 01u00
    (einde optredens: 00u30)

Breng niet te veel mee

Beperk je handbagage tot een absoluut minimum. We willen immers niet dat je spullen kwijtgeraakt.

Twee willekeurige voorbeelden: truitje bij voor ’s avonds: dikke duim! - trekkersrugzak met pintjes, ribbekes en gasbarbecue: no-go!

Toch vergroeid met een rugzak, of lijkt Sint Job Zomert je de gelegenheid bij uitstek om je nieuwste Louis Vuitton te showen? Hou deze dan steeds bij de hand...

Lees verder om te weten te komen welke spullen je best meteen thuis laat…!

Niet toegelaten op het terrein

Eigen drank en eten

Wat je ter plaatste koopt is steeds lekker vers, niet te duur, en zo ongeveer onze belangrijkste bron van inkomsten. Hou eigen drank en eten aub thuis, want het bezorgt ons alleen maar meer afval.
Sint Job Zomert betaalt zichzelf niet terug indien u zonder dorst en honger komt. Gezinsfestival dat we zijn, houden we onze pitbulls gemuilkorfd. Graag uw begrip indien u gevraagd wordt van iets niet te doen. Respect!

Dieren

Huis- en andere dieren zien we bij voorkeur liever niet. Het gehoor van een hond is beslist superieur aan dat van een mens laat ons ze dan niet extra belasten met het geluid van optredens. Zeggen "dat hij niet bijt" is voor ons onvoldoende garantie voor de veiligheid van de bezoekers. Assistentiehonden zijn uiteraard wel toegelaten.

Wildplassen

Dat is meer iets voor dieren en die zagen we al liever niet, gebruik ons sanitair!

Gevaarlijke voorwerpen

Laat gerust uw fantasie werken, als je twijfelt of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, laat het dan thuis.

(Brom-)fietsen

Je mag niet fietsen op het terrein. Hetzelfde geldt uiteraard voor bromfietsen. Er wordt een ruime fiets- en bromfietsparking voorzien naast het terrein.
Let op: om veiligheidsredenen mag je je tweewieler niet vastmaken aan de nadarhekken op de baan van het festival. Indien nodig houden we de kniptang in de aanslag, en sloten doorknippen is onze hobby...!

Paraplu 's

Paraplu's willen we door de vingers zien, maar ook die worden doorgaans niet geapprecieerd door mensen achter je die een geweldig concert proberen mee te pikken. Wat dacht je van een petje en/of regenjasje?

Flyeren

Uitdelen van flyers bezorgt ons hopen afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival op hekken of in ons drukwerk neem dan even contact met ons op.

Professionele audio- en/of video-opnames

Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Crowdsurfen

Echt niet cool. Echt niet!!!

U wordt gefilmd

Door het betreden van het festivalterrein geef je als bezoeker stilzwijgend toestemming aan de organisatie om (audio-)visuele opnames te maken. Lach eens vriendelijk naar het vogeltje!

Bereikbaarheid

GPS: Max Wildiersplein, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor

In de buurt van het terrein zijn meerdere parkings. Let wel dat deze parking veelal bij winkels horen. Deze willen natuurlijk ook hun klanten van een plaatsje voorzien.

Een ruime parkeergelegenheid voor fietsers en bromfietsers wordt voorzien. De (brom-)fiets blijft het vervoersmiddel bij uitstek om naar Sint Job Zomert te komen!

De organisatie raadt de festivalbezoekers aan om zoveel mogelijk te voet, per fiets of bromfiets te komen.

More Articles ...

  1. Overnachting