Eigen drank en eten

Wat je ter plaatste koopt is steeds lekker vers, niet te duur, en zo ongeveer onze belangrijkste bron van inkomsten. Hou eigen drank en eten aub thuis, want het bezorgt ons alleen maar meer afval.
Sint Job Zomert betaalt zichzelf niet terug indien u zonder dorst en honger komt. Gezinsfestival dat we zijn, houden we onze pitbulls gemuilkorfd. Graag uw begrip indien u gevraagd wordt van iets niet te doen. Respect!

Dieren

Huis- en andere dieren zien we bij voorkeur liever niet. Het gehoor van een hond is beslist superieur aan dat van een mens laat ons ze dan niet extra belasten met het geluid van optredens. Zeggen "dat hij niet bijt" is voor ons onvoldoende garantie voor de veiligheid van de bezoekers. Assistentiehonden zijn uiteraard wel toegelaten.

Wildplassen

Dat is meer iets voor dieren en die zagen we al liever niet, gebruik ons sanitair!

Gevaarlijke voorwerpen

Laat gerust uw fantasie werken, als je twijfelt of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, laat het dan thuis.

(Brom-)fietsen

Je mag niet fietsen op het terrein. Hetzelfde geldt uiteraard voor bromfietsen. Er wordt een ruime fiets- en bromfietsparking voorzien naast het terrein.
Let op: om veiligheidsredenen mag je je tweewieler niet vastmaken aan de nadarhekken op de baan van het festival. Indien nodig houden we de kniptang in de aanslag, en sloten doorknippen is onze hobby...!

Paraplu 's

Paraplu's willen we door de vingers zien, maar ook die worden doorgaans niet geapprecieerd door mensen achter je die een geweldig concert proberen mee te pikken. Wat dacht je van een petje en/of regenjasje?

Flyeren

Uitdelen van flyers bezorgt ons hopen afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival op hekken of in ons drukwerk neem dan even contact met ons op.

Professionele audio- en/of video-opnames

Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Crowdsurfen

Echt niet cool. Echt niet!!!