Muziek

Coco Jr & The All Stars (23u00)

Een optreden van ’Coco jr. & The All Stars' laat zich lezen als een muzikale samenvatting van 30 jaar dance-anthems en hedendaagse floorfillers. Een opwindende cocktail van funk, R&B, reggae, disco, soul en dance. Aandacht voor de parels van weleer, zonder nieuwe schoonheden uit het oog te verliezen.

Klassiekers uit de jaren '70, '80, '90 en nu. ’Cocojr. & The All Stars' zijn - zoals de naam het zegt - een in alle opzichten ervaren groep topmuzikanten, aangevuld met de meest soulvolle vocals, die klassiekers onder handen nemen in hun fusionkeuken, en ze weer stomend opdienen met altijd vers blijvende ingrediënten als creativiteit, speelplezier en passie.

 

Café Flamand (20u30)

 Café Flamand stopt … op Sint Job Zomert. Mét een gloednieuwe show. En als Café Flamand stopt, stopt de wereld ook éven met draaien. Het is van de vonk tussen Isabelle A. en Willy Sommers geleden dat er nog ’s zoiets is overgeslagen op het publiek.

Café Flamand stopt … met zachtjes te lachen met de kleren van Miguel Wiels. Of niet. Gelukkig brengt hij Niels Destadsbader (vtm, de hit “Hey Pa!”, FC De Kampioenen) en Peter Van de Veire (MNM, Eurosong, DJ Flamand) mee. En een band die je kon zien op alle tv’s en podia in Vlaanderen en Nederland (K3 zoekt K3, Paul De Leeuw, Pop Up Live).

Café Flamand stopt … met zich af te vragen of er wel een Engels of Frans liedje op het podium mag. Tuurlijk! Als jouw publiek het kan meezingen, doen we het. Uiteraard blijft 50 jaar Vlaamse hitgeschiedenis dé basis. Will Tura, Clouseau, Gorki, K3, Eddy Wally, Ann Christy én De Romeo’s (misschien dat die laatste een béétje op Miguel, Niels en Peter lijken …). Je kent ze allemaal.

Iedereen kan en zal gegarandeerd meebrullen! Bekijk hier enkele live beelden! Indien u graag even een samenvatting hebt van een show kan u gerust even volgend filmpje bekijken.

Ghost Rockers (19u00)

Alles aan de Ghost Rockers is rock ’n roll: van hun avonturen op de Dam en hun pittige songs tot hun zinderende live optredens! De vijf vrienden laten hun hart de maat slaan en doen hun gitaren gillen. Een feest voor oog en oor, kortom.

Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy zetten met schoonheid een punt achter de zomer. Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers mee met hun allergrootste hits.